عرضه قلم کنس یا کندس ازگیل جنگلی دوساله پیوند خورده ازگیل میوه ای عجیب و ناشناخته برای اکثر مردم دنیا
است برخی طعم آن را مشابه با انجیر، کامکوات و خرمای ایرانی می دانند و برخی دیگر طعمی مابین گلابی و
زالزالک را به آن نسبت می دهند.
ازگیل برای بسیاری از مردم دنیا عجیب و جذاب است، آن را به عنوان میوه ای فانتزی می شناسند و قیمت بالایی
دارد.
ولی در ایران، عراق، ترکیه و برخی کشورهای اروپایی به وفور یافت می شود و یکی از معدود میوه هایی است
که در فصل زمستان به بار می نشیند.
ازگیل بعد از رسیدن یا به اصطلاح پخته شدن نرم و شیرین ،شل و قهوه ای رنگ میشود.
گل های درخت آن سفید و میوه اش شبیه زالزالک است؛
با این تفاوت که میوه ی ازگیل درشت تر و قهوه ای رنگ و طعمش شیرین و کمی گس است. هسته ی آن را می
کارند و درخت ازگیل را به درخت به و گلابی هم پیوند می زنند.
بخش های مورد استفاده درخت ازگیل برگ و میوه ی آن است.
اسامی فارسی قدیم ازگیل، اردف و گیل بوده است.
میوه ازگیل بسیار سخت و اسیدی است و تا زمانیکه خوب رسیده نشود قابل خوردن نیست و در حالت خام مزه ای
کاملا گس دارد
به دلیل گلدانی بودن در کلیه فصول سال قابل جابجایی و کاشت می باشد